Volwassenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Praat spelletjes volwassenen

Een gezellig avondje met vrienden? Met een spel om elkaar beter te leren kennen wordt jullie avond onvergetelijk. Luister naar elkaars verhalen en leer waar de ander echt blij van wordt, bang voor is of van droomt. Met praat spelletjes voor volwassenen breek je het ijs en voer je gesprekken die je anders misschien niet voert. Deze spellen geven je namelijk handvaten waar jij op voort kunt borduren. Dankzij de gespreksstarters snijd je namelijk onderwerpen aan waar je zelf misschien nooit op gekomen was! Afhankelijk van het spel dat je kiest kun je rekenen op leuke, grappige of ondeugende gespreksstarters die de leukste gesprekken teweegbrengen.

Een spel om elkaar beter te leren kennen

Onze Kletspotten voor volwassenen zijn bedoeld om gesprekken op gang te brengen. Heb je behoefte om je avond met vrienden of familie eens anders in te vullen? Dan kunnen onze gespreksstarters uitkomst bieden. Kies bijvoorbeeld een van de praat spelletjes voor volwassenen, zoals de Quality Time Kletspot, dan leer je elkaar echt kennen op een ongedwongen en leuke manier. Iets competitiever ingesteld? Ga dan voor een QuizbliQ en ontdek wie van jullie de meeste kennis heeft. Ook met de Extra Pittig Kletspot of de Bluf Kletspot ben je bovendien verzekerd van een avond vol plezier en leuke verhalen.

Je kunt natuurlijk ook een vragenspel spelen met iemand die je nog niet zo goed kent. Speel het spel op een verjaardag, tijdens een introductieweek van je studie of met nieuwe collega’s. Zeker als je van nature geen spraakwaterval bent, is het altijd handig om een Kletspot bij je te hebben. Komt het gesprek niet helemaal lekker op gang of vallen er veel ongemakkelijke stiltes? Haal de Kletspot praat spelletjes voor volwassenen tevoorschijn en het ijs is gebroken. Voor je het weet ben je uren aan het kletsen met iemand waarmee je eerder nog nooit een goed gesprek hebt gevoerd. Een tof spel voor volwassenen om elkaar beter te leren kennen dus!

Een ijsbreker spel volwassenen cadeau geven

Je kunt jezelf natuurlijk trakteren op een leuke Kletspot maar je kunt ook iemand in je omgeving verrassen met een origineel cadeau! Speel samen onze praat spelletjes voor volwassenen en ontdek nog meer over elkaar. De Lief en Leed Kletspot is bijvoorbeeld een perfect cadeau als iemand in je omgeving een opkikker kan gebruiken. Of kies voor Dubio en leg elkaar moeilijke dilemma’s voor. Welke Kletspot je ook kiest – je kunt altijd rekenen op de leukste vragen waar de beste gesprekken uit voortkomen.

Bestel je praat spelletjes voor volwassenen eenvoudig online

Met een spel om elkaar beter te leren kennen verveel je je nooit. Of je het nu speelt met je allerbeste vrienden, mensen die je net hebt ontmoet of alleen met je partner – je zult ongetwijfeld de beste gesprekken hebben. Kies dus snel jouw Kletspot en plaats je bestelling, dan zorgen wij dat je je aankoop binnen 1 - 2 dagen thuisbezorgd krijgt. Heb je vragen over onze spellen? Neem vooral contact met ons op, dan vertellen we je alles.

Copyright © 2018 Kletspot