Volwassenen

Op zoek naar een leuk gezelschapsspel voor jou en je vrienden? Of misschien een ijsbreker, om elkaar wat beter te leren kennen? Kortom, de telefoon even van tafel. Daarvoor zijn onze edities van de Kletspot de ideale gespreksstarter. 

De Kletspotten zijn in bijna elke situatie te gebruiken. Zit je weer eens bij een typische Hollandse kringverjaardag, Kletspot op tafel! Heb je gelijk een leuk cadeau. Heb je een gezellige borrel tijdens je introductieweek van je studie, Kletspot op tafel! Je ligt gegarandeerd in een deuk met je medestudenten. Nieuwe collega’s? Daarvoor hebben wij de ‘Business Babbel’! Wil je echt even een goed met iemand hebben, kies voor de ‘Dubio’ of ‘In Gesprek’, en bespreek lastige dilemma’s met elkaar. Misschien heb je wel een ijsbreker nodig voor je date, daarvoor hebben wij bijvoorbeeld de editie ‘Extra Pittig’ of ‘Stout’. Ga je binnenkort op reis? Er zijn genoeg edities verpakt als ‘Mini Kletspotje’ of ‘Kletsdoosje’, ideaal om mee te nemen.

Al met al is er voor elk moment wel de juiste Kletspot, neem gerust een kijkje op deze pagina, en vindt de juiste Kletspot voor jou!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 40

Pagina
per pagina
Copyright © 2018 Kletspot