Kinderen

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gezelschapsspel kinderen

De aandacht van kinderen vasthouden kan best moeilijk zijn, zeker wanneer het gaat om het spelen van spelletjes. Kletspot heeft twee dingen waar veel kinderen blij van worden gecombineerd: kletsen en spelletjes. Het resultaat? Het ultieme gezelschapsspel voor kinderen! In de Kletspot vind je gespreksstarters – leuke vragen die aanzetten tot een gezellig gesprek. Kinderen hebben de grootste fantasie, dus uit één gespreksstarter kan een fantastisch verhaal komen! Kies één van de Kletspotten voor kinderen en ga het gesprek aan.

Tegenwoordig zijn veel kinderen constant achter een scherm te vinden. Oudere kinderen hebben vaak al een eigen telefoon en appen non-stop met klasgenoten of scrollen door sociale media. Ook peuters en kleuters weten inmiddels al precies hoe ze moeten swipen en entertainen zichzelf door urenlang filmpjes te kijken op de tablet. Hoewel het voor ouders soms best fijn is als de kinderen zichzelf weten te vermaken, is het ook verstandig om de schermen af en toe weg te leggen en even gezellig te kletsen met een gezelschapsspel voor kinderen. De vragen spelletjes van Kletspot zijn hier ideaal voor! Begin een goed gesprek met een van de originele vragen op de kaartjes van Kletspot en leer je kind nóg beter kennen met een Kletspot gezelschapsspel voor kinderen.

Eindeloos kletsen

Bij Kletspot vind je verschillende soorten gezelschapsspellen voor kinderen. Ieder spel heeft een uniek thema en brengt unieke gesprekken voort. Uiteraard kun je voor de Kids Kletspot kiezen waarin je leuke vragen aantreft die speciaal voor kinderen zijn ontwikkeld, maar je kunt de lat ook iets hoger leggen door voor de LEF Kletspot te kiezen. Elkaar uitdagen was nog nooit zo leuk! Naast de individuele Kletspotten kun je er bovendien voor kiezen om een combi-deal aan te schaffen. De anti-verveel deal of de familie vakantiedeal zijn bijvoorbeeld perfect voor op vakantie.

Een leuk gesprek met je zoon of dochter zal je nog lang blijven en is ontzettend waardevol. Een Kletspot gezelschapsspel voor kinderen kan die ene autorit naar de vakantiebestemming veranderen van een lange, saaie zit naar een onvergetelijk tocht waar de hele vakantie nog over gesproken en om gelachen wordt. ‘Mam, weet je nog dat papa in de auto vertelde over die keer dat hij…’ – al gauw ben je de hele vakantie met de kinderen aan het kletsen!

Unieke spellen met unieke vragen

Per Kletspot kun je op de verschillende productpagina’s meer informatie lezen over de inhoud van de pot, het doel van het spel en eventuele voorbeeldvragen. Op die manier maak je precies de juiste keuze! Je kunt natuurlijk ook meerdere gezelschapsspellen voor kinderen aanschaffen zodat je altijd iets in de kast hebt liggen. Ga de verveling tegen met goede gesprekken die jullie dichter bij elkaar brengen.

De leukste gezelschapsspellen voor kinderen op één plek

Een keer iets nieuws proberen? De Kletspot is het gezelschapsspel voor kinderen waarmee je urenlang kunt kletsen en elkaar nog beter leert kennen. Op een speelse en ongedwongen manier praten jullie over uiteenlopende onderwerpen. Bestel je Kletspot via onze webshop en ontvang je aankoop binnen 1 - 2 dagen in huis. Wil je meer weten over onze gezelschapsspellen voor kinderen? Neem dan eens contact met ons op, dan vertellen we je meer.

Copyright © 2018 Kletspot