Kinderen

Tegenwoordig zijn de iPad’s, gameconsoles en telefoon niet meer weg te denken uit het leven van kinderen. Al hebben zij er zelf vaak eindeloos plezier van, kent het natuurlijk ook zijn nadelen. Er wordt minder buiten gespeeld, waardoor het contact met leeftijdsgenoten af kan nemen. In gesprek gaan met iemand is natuurlijk gigantisch belangrijk, ongeacht de leeftijd. Maar hoe jonger dit ‘getraind’ wordt, hoe meer ontwikkeld deze sociale vaardigheid zal zijn. Door alle technische snufjes is er ook een enorm arsenaal aan afleiding voor kinderen. De concentratieboog wordt hierdoor kleiner, wat bijvoorbeeld gevolgen kan hebben op school, of later op het werk.

Hiervoor heeft Kletspot dé perfecte oplossing. Onze kinderedities zorgen er namelijk weer voor dat kinderen met elkaar in gesprek gaan. Vaak educatieve onderwerpen met een humoristische ondertoon. Sommige edities kunnen ook als spel worden gespeeld, waardoor er concentratie nodig is. 

Ook als ouder zelf zijn deze edities ideaal. Wij als volwassen spenderen ook genoeg tijd achter een scherm. Hiervan weten we allemaal dat dit best een beetje minder kan. Die tijd kan dan weer gebruikt worden voor een goed en leuk gesprek met je kind. Vaak kom je er dan echt achter hoe grappig, leuk en intelligent jouw kind is.

Neem een kijkje op deze pagina en kies de juiste Kletspot voor jouw en je kind.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Copyright © 2018 Kletspot