Assortiment

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 53

Pagina
per pagina

Vragen spel

Met je vrienden, familie, kinderencollega’s of een groep volwassenen die je pas net hebt ontmoet – een vragen spel is de perfecte aanleiding om elkaar beter te leren kennen. Vragen spelletjes brengen namelijk de leukste verhalen en wildste avonturen boven die je anders nooit te weten was gekomen! Wie zal jou het meest verrassen? Met een vragen spel ben je verzekerd van urenlang plezier, gezelschap en goede verhalen.

Ben je bang dat er stiltes vallen? Of vind je het moeilijk om een gesprek op gang te brengen? Dan is een persoonlijke vragen spel zeker iets voor jou! Neem de Kletspot mee in je tas en haal ‘m tevoorschijn als je even geen onderwerp kunt verzinnen om over te praten. Dit spel is superhandig wanneer je nieuwe mensen gaat ontmoeten of iemand echt beter wilt leren kennen. Niet iedereen is van nature een spraakwaterval en vragen spelletjes zijn de ideale manier om ongemakkelijke stiltes te voorkomen. Een vragenspel kopen? Bekijk snel ons hele assortiment!

Spel om elkaar beter te leren kennen

Het leuke van vragen spelletjes is dat je zelf het gesprek niet op gang hoeft te brengen of te houden. Dat doen de kaartjes voor je! Het enige wat jij hoeft te doen is een kaartje pakken en de vraag stellen die erop vermeld staat. Toch blijkt één kaartje vaak de aanleiding te zijn voor nog veel meer verhalen. ‘Weet je nog die keer..?’, ‘dat doet me denken aan..’, ‘zoiets heb ik ook ooit meegemaakt..’ – en al gauw leer je iedereen (beter) kennen op een leuke en vrijblijvende manier!

Met onze Kletspot vragen spelelen leer je anderen die je nog niet goed kent, beter kennen en leer je mensen die je door en door kent, nóg beter kennen. Voor iedere gelegenheid kun je dan ook een Kletspot kiezen die geschikt is voor de situatie. De Business Babbel Kletspot is bijvoorbeeld ideaal voor op kantoor om samen met je collega’s de lunchpauzes een leuke invulling te geven. Of kies een potje Vriendinnenpraat, Quality Time of Extra Pittig. Alles kan!

Alle vragen spelletjes op één plek

Bij ons ben je aan het juiste adres wanneer je zoekt naar een gezellig, lachwekkend en gemoedelijk gezelschapsspel om elkaar beter te leren kennen. Kies jouw favoriete Kletspot uit ons assortiment en verras jezelf, je familie, een vriend of vriendin, je collega of een goede relatie met een persoonlijk vragen spel.

Je kunt er zelfs voor kiezen om je vragen spel te personaliseren! Laat een naam of logo naar keuze op je Kletspot drukken en je hebt gegarandeerd een cadeau dat gewaardeerd wordt.

Bestel snel jouw Kletspot vragen spel

Ben jij toe aan echte ouderwetse keukentafelgesprekken? Dan zoek je een Kletspot vragen spel. Met de Kletskaarten komen echt goede gesprekken op gang. Bestel je vandaag? Dan zorgen we ervoor dat jouw Kletspot binnen 1 - 2 werkdagen bezorgd wordt. Eerst even met ons kletsen over de producten in ons assortiment? Dat kan altijd! Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we je meer.

Copyright © 2018 Kletspot