De originele Kletspot

€ 14,95
Op voorraad
Binnen 1-2 Werkdagen in huis
De originele Kletspot is beschikbaar om te kopen in stappen van 1

De Kletspot is een decoratieve pot vol kaarten met grappige vragen, stellingen en hilarische dilemma's. Dit gezelschapsspel brengt de ouderwetse gezellige tafelgesprekken weer terug in de huiskamer.

Een gezelschapspel zonder spelregels. De 200 vragen en dilemma's op de kaartjes zijn echt verrassend en uniek. Kortom: DE KLETSPOT Het meest unieke en waanzinnige cadeau voor jong & oud, mooi relatiegeschenk en prachtig als kerstpakket oid. 

Met de Kletspot op tafel zul je mooie lachmomenten beleven met je vrienden, familie en visite. De gezellige pot bevat lachwekkende vragen, leuke suggesties en dilemma’s om over na te denken.

Met deze pot vol Kletskaarten kun je genieten van diepzinnige verhalen en hilarische gesprekken. En hij staat nog leuk op tafel ook! Kortom een musthave voor iedereen die van gezelligheid houdt.

Een gezelschapspel zonder spelregels. De vragen en dilemma's op de kaartjes zijn echt verrassend en uniek. Kortom: DE KLETSPOT Het meest unieke en waanzinnige cadeau voor jong & oud, mooi relatiegeschenk en prachtig als kerstpakket oid. 

Wilt u als bedrijf een groot aantal Kletspotten bestellen met eigen etiket?? Wij maken graag een passende offerte. Voor meer info over deze gepersonaliseerde Kletspotten kunt u mailen met info@kletspot.nl

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De originele Kletspot
Copyright © 2018 Kletspot