Familie

Is iedereen in jouw gezin steeds vaker verdiept in zijn of haar telefoon en mis je de ouderwets gezellige keukentafelgesprekken? Dan is een familie Kletspot echt iets voor jullie. Met de leuke vragen uit de pot of de unieke opdrachten vermaak je je urenlang zonder ook maar één keer op je telefoon te kijken! 

In ons assortiment vind je vragenspellen voor het hele gezin, van jong tot oud. Of je nu zoekt naar een vragenspel om elkaar beter te leren kennen, wat vaker complimentjes te geven, een competitieve quiz te spelen of je vakantieavonden invulling te geven – met onze familie vragenspellen zit je altijd goed! We hebben dan ook verschillende soorten Kletspotten om uit te kiezen.  Leg elkaar bijvoorbeeld dilemma’s voor met een potje Dubio, hou elkaar voor de gek met een potje Bluf of breek je hersens over een potje Kluts!

De verschillende Kletspotten voor het gezin zijn stuk voor stuk ontzettend leuk om te spelen en brengen je dichter bij elkaar. Bovendien is een vragenspel gezin ook een heel leuk cadeau voor iemand in je familie of één van je vrienden!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Copyright © 2018 Kletspot