Destijds

€ 13,95
Op voorraad
Binnen 1-2 Werkdagen in huis

Destijds 

Een Kletspot voor Senioren. Leuk gezelschapsspel voor ouderen waarbij je samen mooie herinneringen ophaalt en uren gezellig kunt babbelen.

Ideaal voor collega's die met pensioen gaan, opa's, oma's, vaders, moeders en alle mensen die veel levenservaring hebben.

Eén van de Kletspotten die je bij ons kunt kopen, is de Kletspot Destijds. De vragen en dilemma’s in deze pot zijn speciaal gericht op senioren. Tijdens dit leuke gezelschapsspel halen ouderen samen mooie herinneringen op en kunnen zij gezellig babbelen. De Kletspot Destijds bevat in totaal 200 vragen en dilemma’s, waardoor senioren uren vooruit kunnen als deze pot op tafel komt te staan.

Dit mag je verwachten van de Kletspot Destijds

De inhoud van deze pot bestaat voornamelijk uit Kletspot vragen voor ouderen. Het is immers niet voor niets dat dit gezelschapsspel de naam Kletspot Destijds draagt. Voordat je deze pot koopt, ben je ongetwijfeld benieuwd wat je kunt verwachten. We willen nog niet te veel verklappen, maar lichten wel een klein tipje van de sluier op. Zo kom je onder meer de volgende Kletspot vragen voor ouderen tegen:

  • - Wat is het liefste dat iemand ooit voor jou gedaan heeft?
  • - Wat maakt jou uniek?
  • - Wat is het ondeugendste dat je ooit hebt uitgespookt?
  • -Wat betaalde je vroeger voor een pak melk, een brood en een zak aardappelen?

Kletspot vragen voor ouderen

Omdat deze Kletspot vragen voor ouderen zijn, is er een extra groot lettertype gebruikt. Op deze manier kunnen senioren de teksten op de kaartjes zelf voorlezen. Hierdoor gaan zijn volledig op in dit gezelschapsspel. Ondanks dat de Kletspot Destijds bedoeld is voor senioren, is het niet zo dat anderen niet mee kunnen spelen. Familieleden en medewerkers van een zorginstelling of verzorgingshuis kunnen namelijk ook meedoen. Het maakt overigens niet uit met hoeveel spelers de Kletspot Destijds gespeeld wordt. Doordat de pot 200 vragen en dilemma’s bevat, is het spel met veel spelers tegelijkertijd te spelen.

Kletspot Destijds online kopen

Omdat niet alle senioren zelf nog in staat zijn om naar de winkel te gaan, wordt de Kletspot Destijds vaak cadeau gedaan. Wil je de pot ook cadeau doen aan iemand? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij ons kun je deze Kletspot met vragen voor ouderen namelijk online bestellen. Grote voordeel hiervan is dat je alles vanuit jouw luie stoel regelt. Nadat je de Kletspot Destijds online besteld hebt, zorgen wij ervoor dat je deze binnen de kortste keren in huis hebt. Wil je liever een andere Kletspot kopen? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. In ons assortiment tref je namelijk nog een groot aantal andere Kletspotten aan.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Destijds
Copyright © 2018 Kletspot