Collega's

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kennismakingsspel collega’s

Je collega’s; je ziet ze een groot deel van de dag en je hebt er veel mee te maken. Reden genoeg dus om elkaar eens beter te leren kennen. Dit is voor jou en je collega’s niet alleen prettig, het bevordert ook nog eens de samenwerking én werkprestaties. Maar hoe pak je dit aan? Een kennismakingsspel voor collega’s is de oplossing die je zoekt. Met een teambuilding vragen spel leer je elkaar namelijk beter kennen op een laagdrempelige en ongedwongen manier. Met leuke vragen waarvan het antwoord je veel vertelt over de persoon in kwestie. Kortom, een teambuilding vragen spel is leuk en nuttig tegelijk.

Business babbels en kantoor Kletspotten

Veel kantoren hebben inmiddels al een Kletspot in de kantine staan. Tijdens de lunchpauze is namelijk het ideale moment om je collega’s te leren kennen buiten hun functie. Wat doen ze in hun vrije tijd? Waar worden ze enthousiast van? Van wie hebben ze veel geleerd in hun leven? De antwoorden op deze vragen vind je met een Kletspot kennismakingsspel voor collega's, ze zullen je veel inzicht geven in de persoonlijkheid van jouw collega’s. Dit kun je uiteraard weer gebruiken om de samenwerking te verbeteren of om nieuwe collega’s snel te laten wennen binnen het bedrijf.

Natuurlijk vraag je niet alles aan je collega’s. De Kletspotten voor vrienden bevatten dan ook andere vragen dan een kennismakingsspel voor collega’s. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Business Babbels Kletspot. Je leert elkaar op een luchtige manier beter kennen en werkt tegelijk aan een goede werksfeer en verbeterde werkprestaties. Zodra iedere collega zijn of haar mening durft te geven, maak je stappen als bedrijf. Daar kan een teambuilding vragen spel bij helpen!

Een teambuilding vragen spel in ieder kantoor

De Kletspot is een onmisbaar kennismakingsspel voor collega's voor iedere werkplek. Het kan namelijk een fijne afwisseling zijn op een drukke werkdag en lange vergaderingen, maar het kan ook nieuwe inspiratie geven en een team verder helpen. Bestel daarom snel een Kletspot voor jouw kantoor en leer je collega’s en medewerkers beter kennen.

Bestel je Kletspot voor op kantoor gemakkelijk online

Ben je de standaard gesprekken over het weer tijdens de lunchpauze echt zat? Bestel dan snel jouw Kletspot voor op kantoor. De kennismakingsspellen voor collega’s zijn zowel voor nieuwe als doorgewinterde collega’s erg leuk om te doen! We zorgen ervoor dat jouw teambuilding vragen spel binnen 1 - 2 dagen bezorgd wordt zodat je snel van start kunt. Wil je meer weten over onze spellen? Neem vooral contact met ons op, dan vertellen we je alles.

Copyright © 2018 Kletspot