Gepersonaliseerd

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gepersonaliseerd gezelschapsspel

Gepersonaliseerde cadeaus worden altijd gewaardeerd. Ze laten namelijk zien dat je net dat stapje extra hebt gezet om iemand te verrassen. Een gepersonaliseerd gezelschapsspel is dan helemaal een goede keuze. De Kletspotten in deze categorie zijn naar wens te personaliseren waardoor je een echt uniek cadeau kunt geven. Daarnaast zorgen de vragenkaartjes in de Kletspot voor de leukste gesprekken en verhalen. Je leert elkaar zo ook nog eens beter kennen. Bekijk al onze personaliseerbare Kletspotten en maak je keuze.

Kletspot met naam

Verras iemand in jouw omgeving met een Kletspot met zijn of haar naam op de voorkant! Of geef een gepersonaliseerd spelletjespakket cadeau. In de Kletspotten vind je vragen die ervoor zorgen dat jullie elkaar nog beter leren kennen. Dit maakt je cadeau extra persoonlijk. Bovendien is een gepersonaliseerd gezelschapsspel een goed excuus om een gezellige middag of avond te plannen om alle vragenkaartjes door te nemen en goede gesprekken te voeren.

Een gepersonaliseerd spel cadeau geven

Een gepersonaliseerd gezelschapsspel is niet alleen een leuk cadeau, het is ook nog eens een leuk aandenken. De Kletspot wordt namelijk bedrukt met een naam naar keuze zodat de ontvanger de pot - nadat alle vragenkaartjes een keer aan bod zijn gekomen - ook nog ergens anders voor kan gebruiken. Voor snoepjes of koekjes bijvoorbeeld! Of als complimentenpotje.

Wist je dat we ook brievenbusspellen in ons assortiment hebben? Hiermee verstuur je een feestje dat door de brievenbus past! In deze brievenbusspellen vind je ons Kletsdoosje en leuke andere spelletjes en items. Zo kun je zelfs op afstand jouw gepersonaliseerde cadeau geven.

Bestel je gepersonaliseerde gezelschapsspel bij Kletspot

Op zoek naar een uniek cadeau? Laat een Kletspot bedrukken met een naam naar keuze en maak van jouw cadeau een persoonlijk geschenk. Of stuur een gepersonaliseerd gezelschapsspel met de post! Het kan allemaal. Let er wel op dat onze gepersonaliseerde producten een langere levertijd hebben dan de andere producten in ons assortiment. Desalniettemin zorgen we ervoor dat jouw persoonlijke cadeau snel bezorgd wordt! Voor vragen kun je altijd contact opnemen, dan helpen we je verder.

Copyright © 2018 Kletspot