Betalen en Retourneren

Betalen 

Betalen:

We hebben 3 manieren waarop je bij ons kan betalen:

iDEAL

Doe je aan internetbankieren, dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op het internet.

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

  • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
  • Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
  • Betalen met iDEAL is bij Kletspot.nl altijd volledig gratis.

Vooruitbetaling 

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Kletspot.nl overmaakt. Onze betalingspartner Mollie Payments stuurt je een betalingsverzoek per email en je bepaalt zelf op welke manier je deze voldoet. Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Waarom zou ik kiezen voor vooruitbetaling?

  • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
  • Een order annuleren kan eenvoudig. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
  • Let wel op: het product wordt pas verstuurd als wij de betaling binnen hebben.

Bancontact

Speciaal voor onze Belgische klanten is er de mogelijkheid om met Bancontact te betalen. Dat is wel zo veilig en snel. Kies bij Kletspot.nl voor deze betaalmethode, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Waarom kiezen voor Bancontact/Mister Cash?

  • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
  • Betalen met Bancontact is bij Kletspot.nl volledig gratis.

Retourneren en garantie

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. U krijgt dan het volledige bedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de (redelijkerwijs) originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@Kletspot.nl en een bijpassende foto als bewijs toevoegen (als er sprake is van bijvoorbeeld schade). Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangen van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Contact

Heeft u verder nog vragen of opmerkeningen? Neem dan contact met ons op via: info@kletspot.nl

Copyright © 2018 Kletspot