Cadeau

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 45

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Cadeau spel volwassenen

Wil je een keer iets anders dan een bosje bloemen sturen of overhandigen? Kies dan voor een cadeau spel. Deze spellen zijn prachtig verpakt en zorgen voor leuke gesprekken! Onze Kletspotten zijn namelijk voorzien van leuke vragen die dienen als gespreksstarters. Met deze vragen leer je elkaar dus nog beter kennen en lig je voortdurend in een deuk. Dus als je op zoek bent naar een cadeau dat meer is dan alleen leuk om te geven, zit je met een cadeau spel helemaal goed!

Vragenkaartjes voor de leukste gesprekken

Het leuke van een vragenspel is dat één vragenkaartje kan leiden tot een heel goed gesprek, leuke verhalen of herinneringen. ‘Weet je nog die keer..’, ‘dat doet me denken aan…’ – het wordt allemaal opgehaald met leuke vragenkaartjes. Maar ook de toekomst komt aan bod. Waar zie jij jezelf over vijf jaar? Wat wil jij nog graag leren? Leer de ander nog beter kennen met een cadeau spel en maak nieuwe herinneringen samen tijdens ouderwets goede gesprekken.

Geef een vragenspel cadeau

Een vragenspel cadeau geven kan bij iedere gelegenheid. We hebben dan ook veel verschillende thema Kletspotten opgenomen in ons assortiment. Op die manier is er altijd wel een Kletspot die past bij de gelegenheid. Een verjaardag, geboorte, huwelijk of gewoon zomaar? Een cadeau spel met kaartjes laat zien dat je iemand waardeert en de gesprekken met diegene op prijs stelt.

Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw cadeau spel via de post te versturen. We maken een mooi pakket van jouw cadeau en zorgen dat het pakket snel en zorgvuldig bij de ontvanger geleverd wordt. Op die manier kun je ook op afstand iemand verrassen met een uniek cadeau! Plan een online meeting, pak er een drankje bij en stel elkaar de leukste vragen!

Je cadeau spel voor volwassenen online bestellen

Een Kletspot cadeau spel is het ideale cadeau voor goede vrienden, familie kennissen of collega’s. Met de unieke vragenkaartjes begin je namelijk de beste gesprekken op een laagdrempelige en ongedwongen manier. Perfect om het ijs te breken of elkaar beter te leren kennen. Bestel daarom snel jouw cadeau spel en ontvang je aankoop binnen 1 - 2 dagen in huis. Heb je vragen over de Kletspotten in ons assortiment? Neem contact met ons op en stel ze allemaal. We staan je graag te woord.

Copyright © 2018 Kletspot