Extra Pittig

€ 14,95
Op voorraad
Binnen 1-2 Werkdagen in huis

100 gevaarlijke vragen en dilemma's voor stoere mannen en pittige tantes. De pittige versie van de Kletspot gaat net iets over het randje, tikkie ondeugend, maar ook spannend ...

Hilariteit gegarandeerd!

Kletspot Extra Pittig. Een gezelschapspel met nét even wat stevigere vragen.  Voor Extra Extra ondeugende vragen en dilemma's kunt u beter Kletspotje STOUT aanschaffen. De vragen en dilemma's op de kaartjes van deze versie zijn echt verrassend, uniek en zullen voor leuke en spannende gesprekken zorgen.  Kortom: DE KLETSPOT Het meest unieke en waanzinnige cadeau voor jong & oud, mooi relatiegeschenk en prachtig als kerstpakket oid.

Kletspot vragen pittig bieden je de garantie voor urenlange tafelgesprekken. In deze pot tref je kaartjes aan met in totaal 100 gevaarlijke vragen en dilemma’s voor stoere mannen en pittige tantes. De Kletspot vragen pittig gaan net iets over het randje, zijn een tikkeltje ondeugend en bovendien zeer spannend. Dit maakt dat de Kletspot extra pittig garant staat voor hilariteit tijdens vrijwel iedere gelegenheid.

Kletspot vragen Extra Pittig; wat kun je verwachten?

De kans is groot dat je weleens van de Kletspot gehoord. Dit is een gezelschapsspel om je een fysiek gesprek aan te laten gaan met anderen. Op deze manier voorkom je ongemakkelijke stiltes en bovendien leer je iemand in een korte tijd op een hele andere manier kennen. In vergelijking met de andere potten zijn deze Kletspot vragen pittig. De vragen en dilemma’s op de kaartjes zetten je echt aan het denken. Je wordt regelmatig voor het blok gezet, maar dit leidt naderhand ongetwijfeld tot leuke gesprekken tussen jou en je medespelers.

Leuk voor jezelf, maar ook voor een ander

De Kletspot vragen pittig zijn leuk om met jouw gezin te spelen, maar ze komen ook van pas in andere situaties. Zo kun je de pot bijvoorbeeld op tafel zetten tijdens een verjaardag of een familiefeest. Onze Kletspot extra pittig is overigens niet alleen leuk om zelf te kopen, maar ook om cadeau te doen. Ondanks dat de Kletspot vragen pittig zijn, is dit gezelschapsspel geschikt voor jong en oud. De Kletspot extra pittig is bovendien een geschikt cadeau voor jouw relaties of als kerstpakket.

Bestel jouw Kletspot vragen pittig makkelijk en snel online

Ben je benieuwd naar de Kletspot vragen pittig? Wacht dan niet langer, maar bestel deze Kletspot vandaag nog. Je kunt de Kletspot extra pittig in de winkel kopen, maar online bestellen is ook mogelijk. Als je de Kletspot online bestelt, hoef je zelf de deur niet uit. Daarbij komt dat het nooit lang duurt alvorens je de Kletspot vragen pittig aan iemand voor kunt leggen. Nadat wij jouw bestelling ontvangen hebben, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Hierdoor heb je onze Kletspot extra pittig binnen de kortste keren in huis. Bevalt de Kletspot je toch niet? Dan heb je het recht deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Extra Pittig
Copyright © 2018 Kletspot