In deze 5 situaties komen Kletspot vragen zeer goed van pas

Sommige mensen kunnen ontzettend goed kletsen, anderen vinden het lastiger om een gesprek gaande te houden. Of je nu een spraakwaterval of een introvert bent: het spelen van een vragenspel is ontzettend leuk, ook voor volwassenen! Met de Kletspot vragen start je unieke gesprekken en leer je iemand echt beter kennen. Maar in welke situaties haal je nu eigenlijk een Kletspots vragenlijst tevoorschijn? We zetten een aantal voorbeelden van situaties voor je op een rij.

Een lunch met collega’s

Je werkt elke dag met ze samen, maar hoe goed ken jij je collega’s eigenlijk? Op sommige werkplekken gaan collega’s ook buiten de kantooruren met elkaar om, maar dat is zeker niet overal het geval. En dat is jammer, want misschien hebben jij en die ene collega van de marketingafdeling wel meer met elkaar gemeen dan dat je denkt. Leg een aantal Kletspot vragen neer in de kantine of lunchruimte en de lunch met je collega’s wordt direct een stuk gezelliger. Leer meer over de angsten en dromen van je collega’s en luister naar elkaars verhalen. Wie weet houd jij aan deze gesprekken nog wel een mooie vriendschap over!

Na het werk nog even verder borrelen met je collega’s? De Babbels Kletspot is het perfecte vragenspel om je collega’s nog beter te leren kennen en om erachter te komen hoe ze over je denken. Misschien hebben jouw collega’s wel een compleet verkeerd beeld van jou! Tijd om daar verandering in te brengen met deze Kletspot vragen.

Een gezellige avond met je partner

Je partner ken je ongetwijfeld een stuk beter dan je collega, maar ook de liefde van je leven heeft misschien nog niet alles verteld… Wanneer sloeg de vonk over? En waar wil je wonen als je met pensioen bent? Leg de telefoons een avond aan de kant en neem de tijd voor een goed en gezellig gesprek. In de Lieveling Kletspot vind je de perfecte Kletspot vragenlijst voor zowel prille als ervaren liefdeskoppels. 

Ken je elkaar echt door en door en hebben jullie geen geheimen meer voor elkaar? Ga dan voor een van de andere spellen. Maak er een gewaagde avond van met de Doen Durven Waarheid Box 18+. Deze ietwat pikante Kletspot vragen creëren direct een intieme sfeer. Of gooi het over een hele andere boeg en ga met elkaar in debat. Met de In Gesprek Kletspot voer je discussies over de meest uiteenlopende en diepgaande onderwerpen.

Een introductieweek met studiegenoten

Niets is spannender dan te beginnen aan een nieuwe periode in je leven en tientallen nieuwe mensen ontmoeten. Sommige mensen die je ontmoet tijdens de introductieweek worden misschien wel jouw vrienden voor het leven. Hoe leer je elkaar nu beter kennen dan met een vragenspel? Speciaal voor studenten heeft Kletspot een studentenversie ontwikkeld. Met deze Kletspot vragenlijst kom je interessante feiten over je medestudenten te weten en kan je urenlang kletsen, ook als je elkaar nog nauwelijks kent! Uiteraard kan je dit vragenspel ook spelen met je huisgenoten of misschien wel stiekem als afleiding voor het studeren!

Een lange autorit met kinderen

Op vakantie gaan is leuk, maar de rit ernaartoe kan behoorlijk lang en stressvol zijn. Hoe vermaak je de kinderen op de achterbank die vol energie zitten en hun enthousiasme voor de aankomende vakantie niet kunnen bedwingen? In plaats van urenlang filmpjes kijken op de tablet kan je ook gezellig kletsen met je kinderen. De Kletsbox Vakantie-editie is ideaal voor de lange autoritten en zorgt voor memorabele verhalen waar nog vaak aan teruggedacht zal worden. Een voorbeeld van een van de Kletspot vragen is: ‘Zou jij in je eentje een wereldreis willen maken?’. Dat klinkt toch een stuk leuker dan non-stop ‘ik heb een potje met vet’ zingen?

Als je kinderen hebt, of vaak kinderen over de vloer krijgt, is het sowieso een goed idee om een aantal edities van Kletspot in huis te hebben. Leg de mobiele telefoons, tablets en andere schermen af en toe weg en ga even gezellig kletsen. Je hoeft vaak maar één Kletspot vraag te stellen en kinderen komen al met de meest bizarre verhalen aanzetten.

In de kroeg met vrienden

Aan je vrienden heb je vast genoeg te vertellen, maar vaak wordt er vooral gesproken over werk, relaties, toekomstplannen en andere zware onderwerpen. Breng wat meer leven in de brouwerij en haal een Kletspot vragenlijst tevoorschijn! Leer elkaar echt kennen met de de Quality Time Kletspot of ontdek wie de meeste kennis heeft met de QuizbliQ. Ook met de Extra Pittig Kletspot of de Bluf Kletspot ben je verzekerd van een avond vol plezier en leuke verhalen.

Meer weten over de verschillende soorten vragenspellen van Kletspot? Kijk eens rond op onze website of neem contact met ons op om eens even gezellig te kletsen over ons aanbod.

Copyright © 2018 Kletspot