Kerstpakketten

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kerstpakket met spel

Een kerstpakket komt ieder jaar weer terug. Het is weliswaar makkelijk om ieder jaar voor hetzelfde te gaan, maar de werknemers zullen het vaak ook leuk vinden, om eens iets anders te krijgen. Zo blijft de verrassing ook groter! Het is echter helemaal niet zo eenvoudig om iets creatiefs te verzinnen, dat goed in de smaak valt. Op zoek naar een leuk idee? Denk dan eens na over een kerstpakket met spel. Want wie vindt het niet leuk om een gezellige spelletjesavond te organiseren. Lees hier meer over een kado spel voor kerst.

Kerstpakket spel – hoe werkt het kletspotspel?

Een kletspot is het perfecte spelletje om een leuke avond mee te beginnen. Je kunt het met veel verschillende mensen spelen. Met familie, vrienden of met mensen die je graag beter wilt leren kennen, met de kletspot heb je gegarandeerd leuke, grappige en interessante gespreksonderwerpen. Bovendien is het een eenvoudig spel, dat eigenlijk geen uitleg nodig heeft. Je trekt gewoon een kaart en dat is het volgende gespreksonderwerp. Daardoor kan het op ieder moment worden begonnen en kun je meteen stoppen als je er klaar mee bent. Vallen er veel stiltes op de avond, dan is dit het perfecte spelletje om erbij te pakken. Dus het kerstpakket met spel is erg leuk om te geven en om te krijgen.

Cadeau spel kerst

Ben je op zoek naar een kerst spel voor de kerstpakketten van je werknemers? Dan ben je bij kletspot.nl op de juiste plek. Wij bieden twaalf verschillende kerstpakketten met het kletspot spel aan. Ieder spel kerstpakket met spel heeft zijn eigen thema. Daardoor kun je voor een thema kiezen dat bij de interesses van jouw werknemers past. Houden ze van een beetje luxe? Dan is het pakket met een flesje wijn en een snackpakket een goede keus. Zijn ze gek op festivals? Dan is onze (te) gek box misschien wel het perfecte kerstpakket met spel. Hier vind je o.a. een QuizbliQ met festivalthema. Zijn je werknemers echte zoetekauwen? Dan is het Toffe kletspakket ideaal. Dit kerstpakket bevat namelijk lekker toffees en wat lekkers om te knabbelen.

Kerst cadeau spel

Wil je graag een kerst spelletje aan je kerstpakket toevoegen, maar zit er bij ieder standaard kerstpakket wel iets bij, wat je niet bevalt? Dan kun je bij een afname van minimaal 10 stuks de samenstelling van de kerstpakketten aanpassen. Voeg een andere variant van het kletspotspel toe of kies andere etenswaren voor erbij uit. Op deze manier kun je rekening houden met de voorkeuren van jouw werknemers. Zorg ervoor dat het kerstpakket met spel in de smaak valt! Eventueel kun je er ook voor kiezen om verschillende varianten te kopen, zodat je iedereen een pakket kan geven dat bij hem of haar past.

Kerstpakket met spel kopen

Ben je erover uit dat je een kerstpakket met spel cadeau wilt geven? Bestel het dan zo snel mogelijk om zeker te weten dat jouw voorkeur kerstpakket nog op voorraad is en voor de kerst geleverd kan worden. Wil je een persoonlijke tekst op het kaartje zetten of je kerstpakket met spel aanpassen? Neem dan contact op met Willeke: willeke@kletspot.nl

Copyright © 2018 Kletspot